Wij hechten waarde aan een gezonde leefstijl, daarom vinden wij beweging ook heel belangrijk. Wij hebben als streven om minimaal 1 keer per dag naar buiten te gaan met de dreumes en peutergroep. Als wij niet naar buiten kunnen omdat het weer dat echt niet toelaat zullen wij binnen yoga of gym oefeningen doen met de kinderen. Buiten kunnen kinderen vrij spelen en bewegen, ook hebben wij fietsjes, auto’s en steppen die beweging stimuleren en zullen wij beweeg activiteiten aanbieden door diverse beweeg materialen te gebruiken.

Wij doen actief mee met activiteiten van Goed bezig Noordwijk onder leiding van de Buurtsportcoach, dit zijn bijvoorbeeld loopfiets clinics en de speeltuintour, hierbij sporten de kinderen onder begeleiding.

Wij  hebben ook ook sportlessen bij de buurtsportcoach ingekocht. Er komen 2 leraren die de kinderen en de pedagogisch medewerksters gymlessen aanbieden op Pinokkio of in de gymzaal. De kinderen zijn erg enthousiast over deze gymlessen en de pedagogisch medewerkers kunnen zo weer nieuwe beweeg ideeën op doen.