Binnen en Buiten

De locatie van Panhuysstraat heeft 3 groepen, een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep van 2 tot 4 jaar. Als er veel peuters ouder dan 3 jaar zijn hebben wij ook een 4e groep: de Peuter plus groep. Dit zijn in principe iedere keer dezelfde oudste peuters, echter wanneer deze 4 jaar worden, ontstaat de mogelijkheid om weer een nieuwe oudste peuter aan de plusgroep toe te voegen.

Er is op iedere groep leeftijdsgericht speelgoed aanwezig wat de kinderen zelf kunnen pakken. Hiernaast is er ook speelgoed aanwezig wat de leidsters voor de kinderen kunnen pakken. De groepen komen allemaal uit op de centrale speelhal waar we kunnen knutselen of waar andere activiteiten kunnen plaatsvinden.

De buitenruimte bestaat uit 151 m2 waar de kinderen vrij kunnen spelen. Op het speelplein gelegen aan de voorzijde van het pand, staan ook een aantal speeltoestellen waar de kinderen omheen kunnen fietsen en rennen.

Op de locatie zijn twee bakfietsen aanwezig waar de peuters regelmatig uitstapjes mee maken. Ook zijn er een aantal wandelwagens voor de baby’s en dreumesen, lees hier meer over onder het kopje bakfiets.

Naschoolse opvang

Naast het pand van kinderdagverblijf Pinokkio zit een naschoolse opvang. Dit wordt uitgevoerd door Stichting jeugd en welzijn bollenstreek (sjwb). Zie voor meer informatie www.splopvang.nl

Van panhuysstraat

Adres:

Pinokkio Noordwijk B.V.
Van panhuysstraat 11
2203 JN Noordwijk

Telefoon:
071 3647595

Kom gezellig een keer kijken

Heeft u een vraag of wilt u een keer langskomen? We horen graag van u.

Neem contact op