Tarieven

De minimale afname van opvang is 10,5 uur per week. Dit is in de praktijk minimaal een hele of twee halve dagen.

U kunt bij Pinokkio kiezen uit twee opvang vormen.

1 )Vaste dagen, iedere week op dezelfde dag opvang van  7:30-18:00 uur of een halve dag van 7:30-12:45 / 12:45-18:00 uur. Het tarief voor 2023 is voor hele dagen €9,90 per uur en voor halve dagen €10,05 per uur. Locatie op Zee: € 9.98 per uur voor een hele dag en  € 10,13 per uur voor een halve dag.

2) Flexibele opvang, bij flexopvang kunnen de minimale uren verspreid worden gedurende de week, u kunt hiervan gebruik maken als u bijvoorbeeld de ene week opvang op maandag nodig heeft en de andere week op vrijdag. Afname van meerdere uren per week zijn natuurlijk ook mogelijk.Voor de flexibele opvang hanteren wij een uurprijs van €10,95.  Locatie Op Zee flexibele opvang € 11.03 per uur.

De kinderen die op aanvraag om 7:00 uur komen of tot 18:30 uur blijven zullen voor dit half uur extra worden gefactureerd.

Het laagste all-inclusive tarief van Noordwijk vindt u bij Pinokkio:

 

Vaste opvang dagen worden over het hele jaar opgeteld en gedeeld door 12 zodat het maandbedrag altijd gelijk is.  Verplichte feestdagen, ziekte dagen en vrije dagen worden niet verrekend, in de uurprijs zijn alle verplichte vrije dagen verdisconteerd.

 

Lrk Goohorstlaan: 496526984

Lrk van Panhuysstraat: 143075287

Lrk PSZ Zeehonk: 291205392

Lrk BSO Zeehonk: 239993883

Lrk dagopvang locatie Op Zee: nog niet bekend (u kunt lrk van een andere locatie gebruiken en deze later aanpassen)

Lrk PSZ Op Zee  Hoogwakersbosstraat: nog niet bekend (u kunt lrk PSZ Zeehonk gebruiken en deze later aanpassen)

Lrk BSO Op Zee Hoogwakersbosstraat: nog niet bekend (u kunt lrk BSO Zeehonk gebruiken en deze later aanpassen)

  • U betaalt bij ons geen inschrijfkosten!

Ons tarief van 2023 van €9,90 per uur is inclusief:

Tussendoortjes

Broodmaaltijd

Flesvoeding
Nutrilon standaard 1 en 2

Verse warme maaltijd
Ook de allerkleinste krijgen een verse maaltijd maar wij hebben ook potjes groente in huis als u dat liever heeft

Pamper Luiers
Newborn tot maat 7

Al het drinken
Melk, Water, Kinderthee

Fruit
Diverse soorten, ook voor de baby’s wordt vers fruit gemaakt maar wij hebben ook potjes fruit in huis als u dat liever heeft

De minimale afname van opvang is 10,5 uur per week. Dit is in de praktijk minimaal een hele of twee halve dagen.

Bij flexopvang kunnen deze minimale uren verspreid worden gedurende de week, u kunt hiervan gebruik maken als u bijvoorbeeld de ene week opvang op maandag nodig heeft en de andere week op vrijdag. Afname van meerdere uren per week zijn natuurlijk ook mogelijk.

De kinderen die op aanvraag om 7:00 uur komen of tot 18:30 uur blijven zullen voor dit half uur extra worden gefactureerd.

Neem direct contact met ons op!

U kunt direct inschrijven of u kunt bellen voor een afspraak om langs te komen in een of beide locaties.

Inschrijven

Kinderopvangtoeslag

Gaan uw kinderen naar de kinderopvang? Dan moet u binnen drie maanden na de maand dat de kinderopvang van start is gegaan uw toeslag aanvragen. Als u langer wacht loopt u kinderopvangtoeslag mis.

Ga voor meer informatie naar www.toeslagen.nl

Teruggave van de belastingdienst

Pinokkio is een geregistreerd kinderdagverblijf, dit betekent dat u een kinderopvangtoeslag kunt aanvragen bij de belastingdienst. De belastingdienst heeft hier de LRK nummers voor nodig, de LRK nummers zijn: van Panhuysstraat: 143075287    Goohorstlaan: 496526984.

De meeste ouders hebben recht op een inkomensafhankelijke toeslag. De kinderopvang is vrij om een uurtarief vast te stellen. De overheid geeft een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang tot een maximaal te vergoeden uurtarief. Dit is de maximumuurprijs.

De kinderopvangtoeslag wordt verstrekt tot de maximum vastgestelde uurprijs. Deze maximum uurprijs is per 2023 voor kinderdagverblijven €9,06. Alles wat boven deze €9,06 wordt berekend, komt voor uw eigen rekening.

Kom gezellig een keer langs!

Heeft u een vraag of wilt u een keer langskomen? We horen graag van u.

Neem contact op

Hoe vraagt u kinderopvangtoeslag aan?

Download het aanvraagprogramma van de Belastingdienst op www.toeslagen.nl of bel 0800-0543 om het aanvraagformulier aan te vragen. Zorg ervoor dat uw aanvraag uiterlijk 8 weken voor de eerste gewenste maandelijkse betaling bij Belastingdienst/Toeslagen binnen is.

Hoe kunt u berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt?

U kunt dit berekenen op de website van de belastingdienst. www.belastingdienst.nl klik op prive toeslagen, kijk bij informatie over toeslagen en dan bij kinderopvangtoeslag.

Wat zijn de voorwaarden?

  • De inwonende kinderen moeten op uw woonadres ingeschreven staan
  • U of uw toeslagpartner betaalt de kosten voor kinderopvang.
  • U werkt of u krijgt van de gemeente of UWV een bijdrage op grond van de Wet Kinderopvang.

Werk is ook:

  • meewerken in de zaak van uw toeslagpartner
  • werken met een kunstenaarsuitkering
  • winst uit onderneming

Mocht u nog vragen hebben over de toeslagen kunt u altijd terecht op de website van de belastingdienst www.belastingdienst.nl

Mocht u niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden maar u heeft wel kinderopvang nodig, dan kunt u een aanvraag doen bij ISD bollenstreek.

www.isdbollenstreek.nl