Tarieven

De minimale afname van opvang is 1 dag per week. Dit is in de praktijk minimaal 1 ochtend op de peuterspeelzaal of 1 middag BSO.

 

Peuterspeelzaal: De peuterspeelzaal is iedere ochtend geopend van 8:15-12:15 uur. In schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Het tarief van 2023 is nog niet bekend.

 

U kunt bij Pinokkio kiezen uit verschillende opvang vormen voor de BSO.

1) Vaste dagen, iedere week op dezelfde dag opvang van  15:00-18:30 uur. Ook in de schoolvakanties (van 7:30-18:30). Het tarief voor 2023 is nog niet bekend.

2) Schoolcontract, iedere week op een vaste dag opvang van 15:00-18:30. Geen opvang in schoolvakanties. Het tarief voor 2023 is nog niet bekend.

3) Vakantie contract, iedere schoolvakantie op een vaste dag opvang van 7:00-18:30. Geen opvang op schooldagen. Het tarief voor 2023 is nog niet bekend.

4) VSO, Voorschoolse opvang op vaste dagen van 7:00-8:30 uur. Het tarief voor 2023 is nog niet bekend.

5) Opvang op aanvraag, flexibele opvang waar mogelijk op de groep. Als u opvang nodig heeft voor uw kind kunt u dit aanvragen bij ons, als de groepsgrote het toelaat is uw kind van harte welkom, het kan voorkomen dat de groep al vol zit en er dus geen plaats is. Studie dagen vallen onder flexibele opvang, hier houden wij rekening mee met de inzet van personeel. Het tarief voor 2023 is nog niet bekend.

Vaste opvang dagen worden over het hele jaar opgeteld en gedeeld door 12 zodat het maandbedrag altijd gelijk is.  Verplichte feestdagen, ziekte dagen en vrije dagen worden niet verrekend, in de uurprijs zijn alle verplichte vrije dagen verdisconteerd.

  • U betaalt bij ons geen inschrijfkosten!

Ons tarief is inclusief eten en drinken.

Neem direct contact met ons op!

U kunt direct inschrijven of u kunt bellen voor een afspraak om langs te komen in een of beide locaties.

Inschrijven

Kinderopvangtoeslag

Gaan uw kinderen naar de kinderopvang? Dan moet u binnen drie maanden na de maand dat de kinderopvang van start is gegaan uw toeslag aanvragen. Als u langer wacht loopt u kinderopvangtoeslag mis.

Ga voor meer informatie naar www.toeslagen.nl

Teruggave van de belastingdienst

Pinokkio is een geregistreerd kinderdagverblijf, dit betekent dat u een kinderopvangtoeslag kunt aanvragen bij de belastingdienst. De belastingdienst heeft hier de LRK nummers voor nodig, de LRK nummers zijn: van Panhuysstraat: 143075287    Goohorstlaan: 496526984.

De meeste ouders hebben recht op een inkomensafhankelijke toeslag. De kinderopvang is vrij om een uurtarief vast te stellen. De overheid geeft een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang tot een maximaal te vergoeden uurtarief. Dit is de maximumuurprijs.

De kinderopvangtoeslag wordt verstrekt tot de maximum vastgestelde uurprijs. Deze maximum uurprijs is per 2022 voor kinderdagverblijven €8,50. Alles wat boven deze €8,50 wordt berekend, komt voor uw eigen rekening.

Kom gezellig een keer langs!

Heeft u een vraag of wilt u een keer langskomen? We horen graag van u.

Neem contact op

Hoe vraagt u kinderopvangtoeslag aan?

Download het aanvraagprogramma van de Belastingdienst op www.toeslagen.nl of bel 0800-0543 om het aanvraagformulier aan te vragen. Zorg ervoor dat uw aanvraag uiterlijk 8 weken voor de eerste gewenste maandelijkse betaling bij Belastingdienst/Toeslagen binnen is.

Hoe kunt u berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt?

U kunt dit berekenen op de website van de belastingdienst. www.belastingdienst.nl klik op prive toeslagen, kijk bij informatie over toeslagen en dan bij kinderopvangtoeslag.

Wat zijn de voorwaarden?

  • De inwonende kinderen moeten op uw woonadres ingeschreven staan
  • U of uw toeslagpartner betaalt de kosten voor kinderopvang.
  • U werkt of u krijgt van de gemeente of UWV een bijdrage op grond van de Wet Kinderopvang.

Werk is ook:

  • meewerken in de zaak van uw toeslagpartner
  • werken met een kunstenaarsuitkering
  • winst uit onderneming

Mocht u nog vragen hebben over de toeslagen kunt u altijd terecht op de website van de belastingdienst www.belastingdienst.nl

Mocht u niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden maar u heeft wel kinderopvang nodig, dan kunt u een aanvraag doen bij ISD bollenstreek.

www.isdbollenstreek.nl