Binnen en Buiten

De locatie van de Goohorstlaan heeft 3 groepen, een baby groep, een dreumes groep en een peutergroep. Er is leeftijdsgericht speelgoed aanwezig wat de kinderen zelf kunnen pakken. Hiernaast is er ook speelgoed aanwezig wat de leidsters voor de kinderen kunnen pakken. De dreumes en peutergroep komen uit in de centrale speelhal waar we kunnen knutselen of waar andere activiteiten kunnen plaatsvinden.

De buitenruimte bestaat uit 180 m2 waar de kinderen vrij kunnen spelen. Op het speelplein gelegen aan de voorzijde van het pand, zijn diverse activiteiten te doen, zo is er een kruiptunnel, een fietsparcours, een trampoline en een speciaal babyhoekje.

Er is een bakfiets aanwezig waar de kinderen in kunnen zitten om een uitstapje te maken, en we hebben beschikking over een aantal wandelwagens (waaronder een 6 en een 4 persoonswagen) lees hier meer over onder het kopje bakfiets.

Naschoolse opvang

Het is erg makkelijk om een kinderdagverblijf te kiezen waar ook naschoolse opvang aan verbonden zit. Op de locatie van Panhuysstraat zit Pinokkio in 1 gebouw met de SJWB (Stichting Jeugd en Welzijn Bollenstreek) die voor en naschoolse opvang aanbied. Op de locatie Goohorstlaan is er geen aanbieder van naschoolse opvang, wel hebben wij een overeenkomst gesloten met de SJWB, dit houdt in:  Uw kind wordt van school gehaald door een leid(st)er van SJWB, zij verzorgen de opvang in een van hun locaties, aan het eind van de dag wordt het kind door zijn/haar leid(st)er terug gebracht naar Pinokkio waar de ouders het kind samen met zijn/haar broertje of zusje op kan halen bij Pinokkio. Op deze manier hoeft u uw kinderen maar op 1 locatie op te halen. Voor meer informatie over de SJWB kunt u kijken op de website www.splopvang.nl Mocht u interesse hebben in deze manier van naschoolse opvang kunt u dit laten weten bij inschrijving zodat ze bij SJWB een plaatsje voor uw kind kunnen vrij houden.

Goohorstlaan

Adres:

Pinokkio Noordwijk Binnen B.V.
Goohorstlaan 12
2203 BC Noordwijk
(achter het voormalige zilveren kruis gebouw)

Telefoon:
071-3618066

Kom gezellig een keer kijken

Heeft u een vraag of wilt u een keer langskomen? We horen graag van u.

Neem contact op